DESPRE MINE

Sunt un pasionat de tot ceea ce înseamnă turism, natură, munți, ape, trasee turistice, ecologie ,de mai bine de 20 ani organizez drumeții, experiențe de neuitat pentru călători, pentru suflet și trup. Este locul unde voi promova România care este atât de frumoasă, dar și alte destinații turistice. Locuiesc în orașul de la Dunăre-Brăila- care are un potențial enorm de dezvoltare turistică, dar încă își caută direcția….si va mai dura mult până sa fie un oraș turistic, cultural și artistic cu adevărat !

Am terminat Facultatea de Știinte Economice din Craiova-specializarea Marketing…DECI SUNT ECONOMIST, am finalizat Școala Postileală Edmond Nicolau-specializarea Agent turism/ghid turistic…DECI SUNT GHID  !

Am numeroase certificate CNFPA-manager proiect, lucrător de tineret, specialist calitate, antreprenor, dar și alte certificate/traininguri deosebite. Am lucrat în diverse medii ca economist, assistent branch manager,manager proiect,responsabil financiar,asistent logistică, asistent manager (multe proiecte POSDRU), consilier bănci locuințe,asigurări !

Am activat ca membru în Clubul Alpin Român-fil.Craiova, Asociația Floare de Colt Galați, am fost corespondent al emisiunii Turist Club (Radio România Tineret) -1994-1999, am fost speaker la conferintele Bookland Braila 2015, am organizat numeroase prezentari festivaluri,proiecte turistice,culturale,pentru tineret,pers cu dizabilitati,etc.

Am înființat în 1999 Asociația Clubul de Turism Proilavia din Brăila împreună cu 5 prieteni buni pentru a promova Brăila și tinerii de aici …și am realizat foarte multe proiecte locale,naționale și europene în diverse domenii-educație, cultură, artă, ecologie, turism, antreprenoriat, rural, proiecte sociale. În perioada 2000-2008 am participat la Campionatul Național de Turism Sportiv prin Federația Română de Turism Sport (fosta Federația Europeană de Turism Profesionist). În anul 2015 si 2016 am participat la Ștafeta Munților.

Am inițiat și inventat numeroase activități, inclusiv turistice și de peste 15 ani organizez Școala de turism și aventură -Proilavia pentru tineri-cu probe teoretice și practice în Munții Dobrogei-Măcin.

Concep programe turistice pentru elevi, tineri și adulti -inedite, cu multă culoare,muzică folk la chitară, povești din drumeții  ! Am lansat conceptul Brăila city tour/Tur ghidat Brăila !

Accept colaborări reciproc avantajoase !

dscf4187

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s